Bijdragen aan de herleving van de Zeven Kastelen historie in en rondom Deil

Word donateur  |  Contact

Wilt u het werk van de stichting steunen?
Word dan donateur vanaf € 70,-- per jaar (een tientje per kasteel). Eenmalige giften vanaf € 7,-- zijn ook van harte welkom. De stichting heeft in 2018 de Culturele ANBI-status verkregen, welke status fiscale voordelen biedt voor bedrijven en particulieren bij schenkingen, giften en nalatenschappen. Via het contactformulier kunt u contact met ons opnemen voor nadere informatie. Het is ook mogelijk om online uw bijdrage te doneren.

Adres: Krooiweg 4, 4158 EH  Deil
E-mailadres: info@stichtingdezevenkastelen.nl
Bankrekeningnummers
Bestuurrekening: NL91ABNA0822748169

Spaarrekening: NL82ABNA0822748622

Stel uw vraag

Doneer online

Wilt u meteen bijdragen aan het werk van de Stichting De Zeven Kastelen, dan kunt u online uw donatie doen. Maak uw keuze(s) uit de vijf mogelijkheden en bedragen. Daarna komt u in een (beveiligde) online betaalmodule en na het voldoen van uw donatie ontvangt u een bevestiging daarvan. Alvast onze hartelijke dank.

DONATEURSCHAP
PER JAAR